Privacy

Personvernerklæring

Denne databeskyttelseserklæringen klargjør typen, omfanget og formålet med behandlingen av personopplysninger (heretter kalt "data") i sammenheng med tilbudet av våre tjenester så vel som i vårt online tilbud og nettstedene, funksjonene og innholdet knyttet til det, samt eksterne online tilstedeværelser, som f.eks. vår sosiale medieprofil (heretter kalt "online tilbud"). Når det gjelder begrepene som brukes, for eksempel "behandling" eller "ansvarlig person", henviser vi til definisjonene i art. 4 i General Data Protection Regulation (GDPR).

ansvarlig

Michael Wodetzki
Stolteraer Weg 54
18119 Rostock

E-post: info@faehren.net
Telefon: +49 (0) 381/5106311

Typer behandlede data

- Lagerdata (f.eks. Personlige stamdata, navn eller adresser).
- Kontaktdetaljer (f.eks. E-post, telefonnumre).
- Innholdsdata (f.eks. Tekstinngang, fotografier, videoer).
- Brukdata (f.eks. Besøkte nettsteder, interesse for innhold, tilgangstider).
- Meta- / kommunikasjonsdata (f.eks. Enhetsinformasjon, IP-adresser).

Kategorier av berørte personer

Besøkende og brukere av nettbasert tilbud (heretter refererer vi til de berørte personene som "brukere").

Formål med behandling

- Tilveiebringelse av online tilbudet, dets funksjoner og innhold.
- Besvare kontaktforespørsler og kommunisere med brukere.
- Sikkerhetstiltak.
- Nå mål / markedsføring

Brukte vilkår

"Personopplysninger" betyr opplysninger om en identifisert eller identifiserbar fysisk person (heretter "registrert") som identifiserbar fysisk personen er en som kan identifiseres, direkte eller indirekte, særlig ved hjelp av tildeling til en identifikator, slik som et navn, et identifikasjonsnummer, posisjonsdata, til en elektronisk identifikasjon (f.eks kapsel) eller en eller flere spesielle funksjoner, som uttrykker den fysiske, fysiologiske, genetiske, mentale, økonomiske, kulturelle eller sosiale identiteten til denne naturlige personen.

"Behandling" betyr enhver prosess utført med eller uten hjelp av automatiserte prosedyrer eller en slik prosess assosiert med personopplysninger. Begrepet går langt og inkluderer nesten enhver håndtering av data.

"Pseudonymer" behandling av personopplysninger på en måte som personopplysninger ikke lenger kan tilordnes en bestemt gjenstand uten hjelp av tilleggsinformasjon, følger denne tilleggsinformasjonen holdes separat og tekniske og organisatoriske tiltak er på plass for å sikre at personopplysninger Ikke tilordnet en identifisert eller identifiserbar fysisk person.

"Profiling" betyr enhver form for automatisk behandling av personopplysninger som innebærer bruk av slike personopplysninger for å evaluere visse personlige forhold knyttet til en fysisk person, særlig aspekter knyttet til jobbprestasjon, økonomisk situasjon, helse, personlig Å analysere eller forutsi preferanser, interesser, pålitelighet, oppførsel, oppholdssted eller flytting av den fysiske personen.

Som "controller" er den fysiske eller juridiske personer, offentlig myndighet, organ eller annet legeme som alene eller sammen med andre bestemmer de formål og midler for behandling av personlige data, referert.

"Prosessor" betyr en fysisk eller juridisk person, offentlig myndighet, et byrå eller et annet organ som behandler personopplysninger på vegne av registeransvarlig.

Relevante rettslige grunner

I samsvar med art. 13 GDPR vil vi informere deg om det juridiske grunnlaget for databehandlingen vår. For brukere fra anvendelsesområdet for General Data Protection Regulation (GDPR), dvs. EU og EEC, gjelder følgende, med mindre det juridiske grunnlaget er nevnt i personvernerklæringen:
Det juridiske grunnlaget for å innhente samtykke er artikkel 6 nr. 1 bokstav a og artikkel 7 GDPR;
Det juridiske grunnlaget for behandling for å oppfylle våre tjenester og utføre kontraktsmessige tiltak samt svare på henvendelser er art. 6 par. 1 bokstav b GDPR;
Det juridiske grunnlaget for behandling for å oppfylle våre juridiske forpliktelser er artikkel 6 nr. 1 bokstav c GDPR;
I tilfelle vitale interesser til den registrerte eller en annen fysisk person krever behandling av personopplysninger, tjener artikkel 6 nr. 1 bokstav d DSGVO som hjemmel.
Det juridiske grunnlaget for behandlingen som kreves for å utføre en oppgave som er av offentlig interesse eller som utføres i utøvelsen av offisiell myndighet som er overført til den ansvarlige, er artikkel 6 (1) (e) GDPR.
Det juridiske grunnlaget for behandling for å sikre våre legitime interesser er artikkel 6 nr. 1 bokstav f GDPR.
Behandlingen av data for andre formål enn de de ble samlet inn for bestemmes i samsvar med kravene i art. 6 (4) GDPR.
Behandlingen av spesielle kategorier av data (i samsvar med art. 9 paragraf 1 GDPR) er basert på kravene i art. 9 paragraf 2 GDPR.

sikkerhetstiltak

Vi tar passende tekniske og organisatoriske tiltak i samsvar med de juridiske kravene, idet vi tar hensyn til det nyeste innen teknologien, implementeringskostnadene og typen, omfanget, omstendighetene og formålene med behandlingen, samt den forskjellige sannsynligheten for forekomst og alvorlighetsgrad av risikoen for fysiske personers rettigheter og friheter for å sikre et beskyttelsesnivå som er passende for risikoen.

Tiltakene inkluderer særlig å sikre konfidensialitet, integritet og tilgjengelighet av data ved å kontrollere fysisk tilgang til dataene, samt tilgang, inndata, videresending, sikre tilgjengelighet og separasjon. I tillegg har vi satt opp prosedyrer som sikrer utøvelse av den registreredes rettigheter, sletting av data og reaksjon på datatrusler. Videre vurderer vi allerede beskyttelsen av personopplysninger under utvikling eller valg av maskinvare, programvare og prosedyrer, i samsvar med prinsippet om databeskyttelse gjennom teknologidesign og standardiseringsinnstillinger for databeskyttelse.

Samarbeid med kontraktbehandlere, felles ansvarlige personer og tredjeparter

Hvis vi utleverer data til andre personer og selskaper (kontraktbehandlere, fellesansvarlige personer eller tredjeparter) i løpet av behandlingen, overfører dem til dem eller på annen måte gir dem tilgang til dataene, gjøres dette bare på grunnlag av lovlig tillatelse (f.eks. Hvis dataene overføres til tredjeparter, for eksempel betalingstjenesteleverandører for å oppfylle kontrakten), har brukere samtykket, en juridisk forpliktelse gir dette eller basert på våre legitime interesser (f.eks. når du bruker agenter, webverter, etc.).

Hvis vi utleverer, overfører eller på annen måte gir tilgang til data til andre selskaper i vår gruppe av selskaper, gjøres dette spesielt for administrative formål som en legitim interesse og videre på lovlig grunnlag.

Overføringer til tredjelande

Hvis vi behandler data i et tredjeland (dvs. utenfor EU, EU, EØS eller Sveits) eller i sammenheng med bruk av tredjeparts tjenester eller utlevering eller overføring av data til andre personer eller selskaper skjer, dette skjer bare hvis det er gjort for å oppfylle våre (pre) kontraktsforpliktelser, på grunnlag av ditt samtykke, på grunnlag av en juridisk forpliktelse eller på grunnlag av våre legitime interesser. Med forbehold om uttrykkelig samtykke eller kontraktsmessig overføring, behandler eller lar vi dataene bare i tredjestater med et anerkjent nivå av databeskyttelse, inkludert amerikanske prosessorer som er sertifisert under "Privacy Shield" eller på grunnlag av spesielle garantier, for eksempel kontraktsforpliktelser. gjennom såkalte standardbeskyttelsesklausuler EU-kommisjonen, eksistensen av sertifiseringer eller bindende interne databeskyttelsesforskrifter (art. 44 til 49 GDPR, Informasjonssiden til EU-kommisjonen).

Rettigheter til registrerte

Du har rett til å be om bekreftelse på om de aktuelle dataene behandles og å be om informasjon om disse dataene, samt ytterligere informasjon og en kopi av dataene i samsvar med lovkravene.

Du har tilsvarende. de juridiske kravene for å be om utfylling av opplysningene om deg eller om korreksjon av uriktige opplysninger om deg.

I samsvar med lovkravene har du rett til å kreve at relevante data slettes umiddelbart, eller alternativt å be om en begrensning på behandlingen av dataene i samsvar med lovkravene.

Du har rett til å kreve at dataene som gjelder deg som du har gitt oss, mottas i samsvar med lovkravene og at de overføres til andre ansvarlige parter.

I tillegg til, i samsvar med lovkravene, har du rett til å klage til vedkommende tilsynsmyndighet.

uttak

Du har rett til å tilbakekalle ditt samtykke med virkning for fremtiden.

rett til å

Du kan når som helst protestere mot fremtidig behandling av dataene som gjelder deg i samsvar med lovkravene. Innvendingen kan særlig gjøres mot behandling for direkte markedsføringsformål.

Cookies og rett til å motsette seg i direkte mail

"Cookies" er små filer som er lagret på brukernes datamaskiner. Ulike opplysninger kan lagres i informasjonskapslene. En informasjonskapsel brukes først og fremst til å lagre informasjonen om en bruker (eller den enheten der informasjonen lagres) under eller etter besøket i et online tilbud. Midlertidige informasjonskapsler, eller "øktkaker" eller "forbigående informasjonskapsler", er informasjonskapsler som slettes etter at en bruker forlater en Internett-tjeneste og lukker nettleseren sin. I en slik informasjonskapsel kan for eksempel innholdet i en handlekurv i en nettbutikk eller en innloggingsstatus lagres. Begrepet "permanent" eller "vedvarende" refererer til informasjonskapsler som forblir lagret selv etter at nettleseren er stengt. For eksempel kan innloggingsstatus lagres hvis brukerne besøker det etter flere dager. På samme måte, i en slik informasjonskapsel kan brukerens interesser lagres, som brukes til måling av mål eller markedsføringsformål. En "tredjepartskake" refererer til informasjonskapsler som tilbys av andre leverandører enn den personen som forvalter nettbasert tilbud (ellers, hvis det bare er deres informasjonskapsler, kalles dette "førsteparts cookies").

Vi kan bruke midlertidige og permanente cookies og avklare dette i sammenheng med vår personvernpolicy.

Hvis brukerne ikke vil ha informasjonskapsler lagret på datamaskinen, blir de bedt om å deaktivere alternativet i nettleserens systeminnstillinger. Lagrede informasjonskapsler kan slettes i nettleserens systeminnstillinger. Utelatelsen av informasjonskapsler kan føre til funksjonsbegrensninger av dette nettbaserte tilbudet.

En generell motsigelse mot bruken av informasjonskapslene som brukes til nettbasert markedsføring, kan i en rekke tjenester, særlig når det gjelder sporing, på den amerikanske siden https://www.aboutads.info/choices/ eller EU-siden https://www.youronlinechoices.com/ forklares. Videre kan lagring av informasjonskapsler oppnås ved å slå dem av i nettleserens innstillinger. Vær oppmerksom på at ikke alle funksjonene i dette nettbaserte tilbudet kan bli brukt.

Sletting av data

Dataene som behandles av oss vil bli slettet eller begrenset i behandlingen av dem i samsvar med lovkravene. Med mindre det er uttrykkelig angitt i denne databeskyttelseserklæringen, blir dataene som er lagret av oss slettet så snart det ikke lenger er nødvendig for det tiltenkte formålet, og slettingen ikke er i strid med noen lovbestemte oppbevaringskrav.

Hvis dataene ikke blir slettet fordi de er nødvendige for andre lovlige formål, vil behandlingen av dem være begrenset. Dette betyr at dataene blokkeres og ikke behandles til andre formål. Dette gjelder for eksempel data som må oppbevares av kommersielle eller skattemessige årsaker.

Endringer og oppdateringer av personvernreglene

Vi ber deg om å informere deg regelmessig om innholdet i vår databeskyttelseserklæring. Vi vil tilpasse personvernerklæringen så snart endringene i databehandlingen utført av oss gjør dette nødvendig. Vi vil informere deg så snart endringene krever at du deltar (f.eks. Samtykke) eller annen individuell melding.

Deltakelse i Affiliate Programmer

Innenfor vårt nettbaserte tilbud stoler vi på våre legitime interesser (dvs. interesse for analyse, optimalisering og økonomisk drift av vårt online tilbud) perle. Art. 6 para. 1 lit. f DSGVO bransjestandard sporingstiltak som kreves for driften av tilknyttet system. Nedenfor avklarer brukerne om den tekniske bakgrunnen.

Tjenestene som tilbys av våre kontraktspartnere, kan også annonseres og knyttes til andre nettsteder (såkalte tilknyttede koblinger eller etterkjøpssystemer, for eksempel hvis koblinger eller tjenester fra tredjeparter tilbys etter kontraktsavtale). Operatørene på de respektive nettstedene mottar en kommisjon hvis brukerne følger de tilknyttede koblingene og deretter utnytter tilbudene.

I sammendraget krever vårt nettbaserte tilbud at vi kan holde styr på om brukere som er interessert i tilknyttede lenker og / eller tilbudene som er tilgjengelige for oss, kan benytte tilbudene på de tilknyttede koblingene eller på vår online plattform. For dette blir de tilknyttede koblingene og våre tilbud suppleret med visse verdier, som kan være en del av lenken eller på annen måte, for eksempel i en informasjonskapsel. Verdiene inkluderer spesielt kildewebstedet (referrer), tid, en onlineidentifikator av operatøren av nettstedet der tilknyttet lenke var plassert, en online identifikator for det respektive tilbudet, en online identifikator av brukeren, samt sporing spesifikke verdier som annonse ID, tilknyttet ID og kategorisering.

De online bruker-IDene som brukes av oss er pseudonymverdier. Dette betyr at de elektroniske identifikatorene selv ikke inneholder personlige data som navn eller e-postadresser. De hjelper oss bare med å avgjøre om samme bruker som klikket på en tilknyttet link eller var interessert i et tilbud via vårt online tilbud, har akseptert tilbudet, det vil si at han har inngått en kontrakt med leverandøren. Online identifikasjonen er imidlertid personlig så langt som partnervirksomheten og også oss, online identifikasjon sammen med andre brukerdata er tilgjengelige. Først da kan partnervirksomheten fortelle oss om brukeren har utnyttet tilbudet, og for eksempel kan vi betale bonusen.

Amazon Affiliate Program

Vi er basert på våre legitime interesser (dvs. interesse for den økonomiske driften av våre reserver i henhold til Art. 6 para. 1 element f. DSGVO) deltaker i agentprogrammet fra Amazon EU, som er designet for å gi et middel for nettsteder ved hjelp av hvilke av plassering av annonser og koblinger kan være tjent på Amazon.de reklame avgifter (såkalte. affiliate system). Dette betyr at vi som Amazon-partner tjener kvalifiserte innkjøp.

Amazon bruker cookies for å spore opprinnelsen til bestillinger. Blant annet kan Amazon gjenkjenne at du har klikket på den tilknyttede lenken på dette nettstedet og deretter kjøpt et produkt fra Amazon.

Hvis du vil ha mer informasjon om Amazons dataforbruk og opsjonsalternativer, kan du lese selskapets personvernregler: https://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html?nodeId=201909010.

Merk: Amazon og Amazon-logoen er varemerker for Amazon.com, Inc. eller et av dets tilknyttede selskaper.

Booking.com tilknyttede program

På grunnlag av våre legitime interesser (dvs. interesse i den økonomiske driften av vårt online tilbud i henhold til art. 6 par. 1 lit. f. GDPR), er vi deltakere i Booking.com partnerprogram, som ble utviklet for å gi et medium for nettsteder som reklamering kan få refusjon ved å plassere annonser og lenker til Booking.com (såkalt tilknyttet system). Booking.com bruker informasjonskapsler for å kunne spore opprinnelsen til bookingen. Booking.com kan blant annet gjenkjenne at du klikket på partnerkoblingen på dette nettstedet og deretter har gjort en bestilling på Booking.com.

Mer informasjon om bruk av data fra Booking.com og mulighetene for å motsette deg finner du i selskapets personvernregler: https://www.booking.com/content/privacy.de.html.

AWIN Partner Program

Vi er basert på våre legitime interesser (dvs. interesse for den økonomiske driften av våre reserver i henhold til Art. 6 para. 1 element f. DSGVO) deltaker i agentprogrammet AWIN AG, Eichhornstraße 3, 10785 Berlin, Tyskland, for å gi et medium (affiliate system kalt.) er utviklet for områder som kan være tjent ved å plassere reklame og linker til AWIN reklame avgifter av noe. AWIN bruker informasjonskapsler for å forstå opprinnelsen til kontrakten. AWIN kan blant annet se at du klikket på affiliate link på denne nettsiden og deretter en kontrakt har gjort på eller over AWIN.

For mer informasjon om Awin-dataanvending og mulig motstand, se selskapets retningslinjer for personvern: https://www.awin.com/de/rechtliches.

Kommentarer og bidrag

Hvis brukerne gir kommentarer eller andre bidrag, kan deres IP-adresser brukes på grunnlag av våre legitime interesser som definert i Art. 6 para. 1 lit. f. DSGVO lagres i 7 dager. Dette er for vår egen sikkerhet, hvis noen forlater ulovlig innhold i kommentarer og bidrag (fornærmelser, forbudt politisk propaganda, etc.). I dette tilfellet kan vi selv bli anklaget for kommentaren eller innlegget og er derfor interessert i forfatterens identitet.

Videre forbeholder vi oss retten i samsvar med våre legitime interesser. Art. 6 para. 1 lit. f. DSGVO å behandle informasjonen til brukere med det formål å oppdage spam.

På samme juridiske grunnlag forbeholder vi oss retten til å lagre IP-adressene til brukerne så lenge undersøkelsene varer og å bruke informasjonskapsler for å unngå flere stemmer.

Informasjonen om personen som kommuniseres i sammenheng med kommentarene og bidragene, all kontakt- og nettstedinformasjon samt innholdet vil bli lagret permanent av oss til brukeren motsetter seg.

kommentar abonnementer

Oppfølgingskommentarene kan gjøres av brukere med samtykke Art. 6 para. 1 lit. abonnement på en DSGVO. Brukere vil motta en bekreftelses e-post for å bekrefte at de eier e-postadressen de skrev inn. Brukere kan når som helst abonnere fra pågående kommentarabonnementer. Bekreftelsesmeldingen vil inneholde notater om tilbakekallingsalternativene. For å bevise samtykke fra brukerne lagrer vi registreringstiden sammen med brukerens IP-adresse og sletter denne informasjonen når brukerne abonnerer på abonnementet.

Du kan når som helst si opp mottaket av abonnementet vårt, dvs. tilbakekalle ditt samtykke. På grunnlag av våre legitime interesser kan vi lagre e-postadressene som ikke abonnerer i opptil tre år før vi sletter dem for å kunne bevise et tidligere gitt samtykke. Behandlingen av disse dataene er begrenset til formålet med et mulig forsvar mot krav. En individuell anmodning om sletting er mulig når som helst, forutsatt at forrige samtykke blir bekreftet samtidig.

Komme tilbake i kontakt

Når du kontakter oss (f.eks. Via kontaktskjemaet, e-post, telefon eller via sosiale medier), blir informasjonen gitt av brukeren brukt til å behandle kontaktforespørselen og behandle den i samsvar med artikkel 6 nr. 1 lit. (innenfor rammene av kontraktsforhold / kontraktsforhold), art. 6 avsnitt 1 bokstav f. (andre henvendelser) GDPR behandlet. Informasjonen gitt av brukerne kan behandles i et system for styring av kundeforhold ("CRM-system") eller en sammenlignbar forespørselsorganisasjon blir lagret.

Vi sletter forespørslene, hvis de ikke lenger er påkrevd. Vi sjekker nødvendigheten hvert annet år; Videre gjelder de lovlige arkiveringsforpliktelsene.

Nyhetsbrev

Med følgende informasjon informerer vi deg om innholdet i vårt nyhetsbrev, samt registrerings-, forsendelses- og statistiske evalueringsrutiner samt din innsigelsesrett. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev, godtar du kvitteringen og prosedyrene som er beskrevet.

Innhold av nyhetsbrevet: Vi sender nyhetsbrev, e-post og andre elektroniske meldinger med annonseringsinformasjon (heretter "nyhetsbrev") med samtykke fra mottaker eller juridisk tillatelse. I den grad innholdet i et nyhetsbrev er konkret beskrevet, er de autoritative for samtykke fra brukerne. Forresten inneholder vårt nyhetsbrev informasjon om våre tjenester og oss.

Dobbel innkjøp og logging: Registrering for nyhetsbrevet er gjort i en såkalt dobbel innkjøpsprosedyre. Dette betyr at du vil motta en e-post etter at du har logget inn for å be om bekreftelse på din registrering. Denne bekreftelsen er nødvendig, slik at ingen kan registrere seg med eksterne e-postadresser. Registreringen av nyhetsbrevet blir logget for å bevise registreringsprosessen i henhold til lovkravene. Dette inkluderer lagring av pålogging og bekreftelsestid, samt IP-adressen. På samme måte blir endringer i dataene dine lagret hos forsendelsesleverandøren logget.

Referanser: For å abonnere på nyhetsbrevet, er det tilstrekkelig å angi din e-postadresse. Eventuelt ber vi deg om å gi et navn i nyhetsbrevet for personlig adresse.

Forsendelsen av nyhetsbrevet og tilhørende ytelsesmåling er basert på samtykke fra mottakerne iht. Art. 6 para. 1 lit. en, Art. 7 DSGVO forbindelse med § 7 para. 2 nei. 3 UWG eller hvis et samtykke ikke er nødvendig, i henhold til grunnlaget for våre legitime interesser på direkte markedsføring. Art. 6 para. 1 lt. F. DSGVO sammen med § 7 para. 3 UWG.

Registreringen av registreringsprosessen er basert på våre legitime interesser i samsvar med. Art. 6 para. 1 lit. f DSGVO. Vår interesse ligger i bruken av et brukervennlig og sikkert nyhetsbrevssystem som tjener både våre forretningsinteresser og forventningene til brukerne, og tillater oss også å bevise vårt samtykke.

Oppsigelse / tilbakekall - Du kan når som helst avbestille mottakelsen av vårt nyhetsbrev, dvs. si tilbake ditt samtykke. En lenke for å avbryte nyhetsbrevet finner du på slutten av hvert nyhetsbrev. Vi kan lagre de innsendte e-postadressene i opptil tre år basert på våre legitime interesser før vi sletter dem for å gi forhåndsgodkjenning. Behandlingen av disse dataene er begrenset til formålet med et mulig forsvar mot krav. En individuell forespørsel om kansellering er mulig når som helst, forutsatt at den tidligere eksistensen av et samtykke bekreftes på samme tid.

Nyhetsbrev - CleverReach

Nyhetsbrevet sendes ut av fraktleverandøren CleverReach GmbH & Co. KG, Mühlenstr. 43, 26180 Rastede, Tyskland. Du kan se databeskyttelsesbestemmelsene til fraktleverandøren her: https://www.cleverreach.com/de/datenschutz/. Transporttjenesteleverandøren brukes på grunnlag av våre legitime interesser i samsvar med art. 6 par. 1 lit. f GDPR og en ordrebehandlingsavtale i samsvar med art. 28 par. 3 S. 1 GDPR.

Utsendelse service, datamottaker i anonymisert form, dvs. bruke uten oppdrag til en bruker, for å optimalisere eller forbedre sine egne tjenester, for eksempel bruk for teknisk optimalisering av forsendelsen og presentasjonen av nyhetsbrevet, eller for statistiske formål. Men skipsoperatøren ikke bruke dataene våre nyhetsbrev mottakere til å skrive dem selv eller data til tredjeparter å passere.

Nyhetsbrev - suksessmåling

Nyhetsbrevet inneholder et såkalt "web beacon", dvs. en pikselstørrelsesfil som hentes fra serveren vår når nyhetsbrevet åpnes, eller hvis vi bruker en fraktleverandør, fra serveren. Som en del av denne hentingen blir teknisk informasjon, for eksempel informasjon om nettleseren og systemet ditt, samt IP-adressen din og hentetidspunktet, innledningsvis samlet.

Denne informasjonen brukes til å forbedre den tekniske ytelsen til tjenester basert på deres spesifikasjoner eller publikum og deres lesevaner, basert på deres beliggenhet (som kan bestemmes ved hjelp av IP-adressen) eller tilgangstider. De statistiske undersøkelsene inkluderer også å bestemme om nyhetsbrevene åpnes, når de åpnes og hvilke koblinger som er klikket. Av tekniske årsaker kan denne informasjonen tilordnes de enkelte nyhetsbrevmottakerne. Det er imidlertid hverken vår intensjon eller, hvis brukt, av leverandøren av rederiet å observere enkeltbrukere. Evalueringene tjener oss mye mer til å gjenkjenne lesevanene til brukerne våre og tilpasse innholdet til dem eller til å sende forskjellig innhold i henhold til interessene til våre brukere.

En separat tilbakekalling av suksessmålingen er dessverre ikke mulig, i dette tilfellet må hele abonnementet på nyhetsbrevet kanselleres.

Hosting og e-post

Målinger tatt fra oss for å fullføre hosting tjenester er levering av følgende tjenester: infrastruktur og plattformtjenester, datakraft, lagring og databasetjenester, e-post, sikkerhetstjenester og teknisk vedlikehold som vi bruker for formålet med driften av dette nettstedet.

Her behandler vi, eller i henhold til våre hosting leverandør inventar data, kontaktinformasjon, innholdsdata, kontrakt data, bruksdata, meta og kommunikasjonsdata fra kunder, potensielle kunder og besøkende på dette nettstedet på grunnlag av våre legitime interesser på en effektiv og sikker levering av denne nettsiden. Art. 6 para. 1 tent f DSGVO forbindelse med Art. 28 DSGVO (endelig ordrebehandling Treaty).

Samling av tilgangsdata og loggfiler

Vi, eller våre hosting-leverandører, står på grunnlag av våre legitime interesser i henhold til Art. 6 para. 1 tent f. DSGVO data på hver tilgang til serveren der denne tjenesten er (såkalt server loggfiler). For å få tilgang til data inneholder navnet på den nedlastede websiden, fil, dato og tidspunkt for tilgang, mengden data som overføres, melding om vellykket henting, nettlesertype sammen med versjon, brukerens operativsystem, referrer URL (tidligere besøkt), IP-adresse og ber leverandøren ,

Logfilinformasjon lagres av sikkerhetsmessige årsaker (for eksempel å undersøke misbruk eller svindelaktiviteter) i maksimalt 7 dager og deretter slettet. Data hvis videre oppbevaring er nødvendig for bevisstgjørende formål, skal unntas fra kanselleringen til endelig avklaring av hendelsen.

Google Tag Manager

Google Tag Manager er en løsning som gjør det mulig for oss å administrere såkalte nettstedskoder gjennom et enkelt grensesnitt (inkludert integrering av Google Analytics og andre Google-markedsføringstjenester i vårt nettbaserte tilbud). Taggadministratoren selv (som implementerer kodene) behandler ikke brukernes personlige data. Når det gjelder behandling av brukernes personopplysninger, henvises det til følgende informasjon om Googles tjenester. Retningslinjer for bruk: https://www.google.com/intl/de/tagmanager/use-policy.html.

Google Analytics

Vi bruker Google Analytics, en webanalysetjeneste levert av Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, på grunnlag av våre legitime interesser (dvs. interesse i analyse, optimalisering og økonomisk drift av vårt online tilbud i henhold til art. 6 Punkt 1 bokstav f, Dublin 4, Irland (“Google”). Google bruker informasjonskapsler. Informasjonen generert av informasjonskapselen om bruken av online tilbudet fra brukeren overføres vanligvis til en Google-server i USA og lagres der.

Google er sertifisert i henhold til Privacy Shield-avtalen, som gir en garanti for å overholde europeisk lov om databeskyttelse (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).

Google vil bruke denne informasjonen på våre vegne, for å vurdere bruken av våre reserver av brukere, for å lage rapporter om aktivitetene innenfor dette online-tilbudet og for å gi andre, knyttet til bruk av dette nettstedet og internett-tjenester til oss. I dette tilfellet kan pseudonyme brukerprofiler av brukerne opprettes fra de behandlede dataene.

Vi bruker bare Google Analytics med aktivert IP-anonymisering. Dette betyr at brukerens IP-adresse vil bli forkortet av Google i medlemslandene i Den europeiske union eller i andre kontraherende stater i Avtalen om Det europeiske økonomiske samarbeidsområde. Bare i unntakstilfeller vil hele IP-adressen bli sendt til en Google-server i USA og forkortet der.

IP-adressen som ble levert av brukerens nettleser, vil ikke bli slått sammen med andre data levert av Google. Brukere kan forhindre lagring av informasjonskapsler ved å stille inn nettleserprogramvaren tilsvarende; Brukere kan også forhindre at Google samler inn dataene som genereres av informasjonskapselen, og relaterer seg til bruken av nettbasert tilbud og behandling av slike data av Google ved å laste ned og installere nettleserpluggen tilgjengelig under følgende lenke: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Hvis du vil ha mer informasjon om Googles dataanbruk, ansette og redusere alternativer, kan du se Googles retningslinjer for personvern (https://policies.google.com/privacy) samt i innstillingene for presentasjon av annonsevisninger av Google (https://adssettings.google.com/authenticated).

Personopplysningene til brukerne vil bli slettet eller anonymisert etter 14 måneder.

Google Adsense med ikke-tilpassede annonser

Vi bruker basert på våre legitime interesser (dvs. interesse for analyse, optimalisering og kostnadseffektiv drift av våre reserver i henhold til Art. 6 para. 1 element f. DSGVO) tjenestene som tilbys av Google, LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 , USA, ("Google").

Google er sertifisert under Privacy Shield-avtalen og gir dermed en garanti for å overholde europeisk databeskyttelseslov (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).

Vi bruker AdSense-tjenesten, som gjør at annonser kan vises på nettstedet vårt og belønne oss for visning eller annen bruk. IP-adresse vil bli forkortet med de to siste sifre til disse formål vil bruke data slik som et klikk behandlet på en annonse hvis IP-adressen til brukeren. Derfor er behandlingen av brukernes data pseudonymisert.

Vi bruker Adsense med ikke-tilpassede annonser. Annonsene vises ikke basert på brukerprofiler. Ikke-tilpassede annonser er ikke basert på tidligere brukeradferd. Ved målretting av kontekstinformasjon benyttes, blant annet, en grov (z. B. på lokalt nivå) geografisk målretting basert på den gjeldende område, innholdet på det aktuelle området eller applikasjonen samt ordene. Google forbyder personlig tilpasset målretting, inkludert demografisk målretting og målretting av brukerlisten.

Hvis du vil ha mer informasjon om Googles dataanbruk, ansette og redusere alternativer, kan du se Googles retningslinjer for personvern (https://policies.google.com/technologies/ads) samt i innstillingene for presentasjon av annonsevisninger av Google (https://adssettings.google.com/authenticated).

Facebook-piksler, egendefinerte målgrupper og Facebook-konvertering

På grunn av våre legitime interesser i analysen, optimaliseringen og den økonomiske driften av vårt online tilbud og for disse formålene, den såkalte "Facebook-pikslen" til det sosiale nettverket Facebook, som drives av Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025 , USA, eller hvis du er basert i EU, brukes Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irland ("Facebook").

Facebook er sertifisert under Privacy Shield Agreement, som gir en garanti for å overholde europeisk databeskyttelseslov (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active).

Ved hjelp av Facebook-pikselet er Facebook på den ene siden i stand til å bestemme besøkende til vårt online tilbud som en målgruppe for presentasjon av annonser (såkalte "Facebook-annonser"). Følgelig bruker vi Facebook-pikselet til å bare vise Facebook-annonsene som er plassert av oss til Facebook-brukere som også har vist interesse for vårt online tilbud eller som har visse egenskaper (f.eks. Interesser i visse emner eller produkter basert på det besøkte Nettsteder) som vi overfører til Facebook (såkalt “Custom Audiences”). Ved hjelp av Facebook-pikselet ønsker vi også å sikre at Facebook-annonsene våre samsvarer med brukernes potensielle interesse og ikke er irriterende. Ved hjelp av Facebook-pikselet kan vi også forstå effektiviteten av Facebook-annonser for statistiske formål og markedsundersøkelsesformål ved å se om brukerne er blitt omdirigert til nettstedet vårt etter å ha klikket på en Facebook-annonse (såkalt "konvertering").

Behandlingen av dataene via Facebook er en del av Facebooks databruk policy. Følgelig generelle notater om presentasjonen av Facebook-annonser, i retningslinjene for dataforbruk av Facebook: https://www.facebook.com/policy, Spesiell informasjon og detaljer om Facebook-pikselet og hvordan det fungerer finnes i Hjelp-delen av Facebook: https://www.facebook.com/business/help/651294705016616.

Du kan motsette seg opptaket av Facebook Pixel og bruk av dataene dine for å vise Facebook-annonser. Hvis du vil angi hvilke typer annonser du ser på Facebook, kan du gå til siden som er opprettet av Facebook, og følg instruksjonene i brukerbaserte annonseringsinnstillinger: https://www.facebook.com/settings?tab=ads, Innstillingene er plattformuavhengige, dvs. de er vedtatt for alle enheter, for eksempel stasjonære datamaskiner eller mobile enheter.

Du kan også velge bort bruk av informasjonskapsler for avstandsmåling og salgsfremmende formål via deaktiveringssiden til Network Advertising Initiative (https://optout.networkadvertising.org/) og også det amerikanske nettstedet (https://www.aboutads.info/choices) eller det europeiske nettstedet (https://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices/) motsier seg.

VG Wort / skalerbar sentral målemetode

Vi bruker "Scalable Central Measurement Method" (SZM) fra INFOnline GmbH (INFOnline GmbH, Brühler Str. 9, D-53119 Bonn.) For å bestemme statistiske parametere for å bestemme sannsynligheten for at tekster blir kopiert. Anonyme målte verdier samles inn. For gjenkjenning av datasystemer bruker tilgangsnummermåling alternativt en økt-informasjonskapsel eller en signatur som opprettes fra forskjellige automatisk overførte opplysninger fra nettleseren din. IP-adresser behandles bare i anonymisert form. Prosedyren ble utviklet med tanke på databeskyttelse. Det eneste målet med prosedyren er å bestemme sannsynligheten for at enkelte tekster blir kopiert. På ingen tid blir individuelle brukere identifisert. Din identitet er alltid beskyttet. Du vil ikke motta noen reklame gjennom systemet.

Mange av våre sider er utstyrt med JavaScript-samtaler, der vi rapporterer tilgangen til samlingssamfunnet Wort (VG Wort). Vi tillater våre forfattere å delta i distribusjonene av VG Wort, som overholder lovfestet godtgjørelse for bruken av opphavsrettsbeskyttede verker i samsvar med Art. § Sikre 53 UrhG.

Bruksdata og brukermetadata blir behandlet, IP-adressene forkortes og målemetodene er pseudonym. Den forkortede IP-adressen lagres i maksimalt 60 dager. Bruksdataene i forbindelse med en pseudonym tildelingsverdi (“identifikator”) lagres i maksimalt 6 måneder.

Brukerne har også valgt å motsette seg samlingen for de ovennevnte formålene: https://optout.ioam.de. Mer informasjon finner du i INFOnline personvernregler https://www.infonline.de/datenschutz/benutzer.

Online tilstedeværelse i sosiale medier

Vi opprettholder en online tilstedeværelse innen sosiale nettverk og plattformer for å kunne kommunisere med kundene, interesserte parter og brukere som er aktive der og for å informere dem om våre tjenester.

Vi vil påpeke at brukerdata kan behandles utenfor EU. Dette kan føre til risiko for brukeren fordi det for eksempel kan gjøre det vanskeligere å håndheve brukernes rettigheter. Når det gjelder amerikanske leverandører som er sertifisert under Privacy Shield, vil vi påpeke at de forplikter seg til å overholde databeskyttelsesstandardene i EU.

I tillegg blir brukerdata vanligvis behandlet for markedsundersøkelser og reklameformål. For eksempel kan brukerprofiler opprettes ut fra brukeratferden og interessene til brukeren som følger av dette. Bruksprofilene kan i sin tur brukes for eksempel til å plassere annonser innenfor og utenfor plattformene som antagelig samsvarer med brukernes interesser. For disse formål lagres informasjonskapsler vanligvis på brukerens datamaskin, der bruksadferd og interesser til brukeren lagres. Videre kan data lagres i brukerprofilene uavhengig av enhetene som brukes av brukerne (spesielt hvis brukerne er medlemmer av de respektive plattformene og er logget på dem).

Behandlingen av personopplysningene til brukerne skjer på grunnlag av våre legitime interesser i effektiv informasjon om brukerne og kommunikasjon med brukerne iht. Art. 6 nr. 1 lit. f. GDPR. Hvis brukerne blir spurt av de respektive leverandørene av plattformene om deres samtykke til databehandlingen beskrevet ovenfor, er det juridiske grunnlaget for behandlingen art. 6 par. 1 lit. a., art. 7 GDPR.

For en detaljert beskrivelse av den respektive behandlingen og mulighetene for innsigelse (fravalg), henviser vi til følgende koblede informasjon fra leverandøren.

Også når det gjelder forespørsler om informasjon og påstand om brukerrettigheter, påpeker vi at disse kan gjøres mest effektive med leverandørene. Bare leverandørene har tilgang til brukerens data og kan treffe passende tiltak og gi informasjon. Hvis du fortsatt trenger hjelp, kan du kontakte oss.

- Facebook, sider, grupper, (Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irland) basert på en Avtale om felles behandling av personopplysninger - Data beskyttelse: https://www.facebook.com/about/privacy/, spesielt for sider: https://www.facebook.com/legal/terms/information_about_page_insights_data , Opt-out: https://www.facebook.com/settings?tab=ads og https://www.youronlinechoices.com, Privacy Shield: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active.

- Google / YouTube (Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA) - Personvernregler:  https://policies.google.com/privacy, Opt-out: https://adssettings.google.com/authenticated, Privacy Shield: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active.

- Instagram (Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, USA) - Personvernregler / Fravalg: https://instagram.com/about/legal/privacy/.

- Twitter (Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA) - Personvernregler: https://twitter.com/de/privacy, Opt-out: https://twitter.com/personalization, Privacy Shield: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TORzAAO&status=Active.

- Pinterest (Pinterest Inc., 635 High Street, Palo Alto, CA, 94301, USA) - Personvernregler / Fravalg: https://about.pinterest.com/de/privacy-policy.

- LinkedIn (LinkedIn Ireland Unlimited Company Wilton Place, Dublin 2, Irland) - Personvernregler https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy , Opt-out: https://www.linkedin.com/psettings/guest-controls/retargeting-opt-out, Privacy Shield: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000L0UZAA0&status=Active.

- Xing (XING AG, Dammtorstraße 29-32, 20354 Hamburg, Tyskland) - Personvern / Opt-out: https://privacy.xing.com/de/datenschutzerklaerung.

- Wakalet (Wakelet Limited, 76 Quay Street, Manchester, M3 4PR, Storbritannia) - Personvern / Opt-out: https://wakelet.com/privacy.html.

- Soundcloud (SoundCloud Limited, Rheinsberger Str. 76/77, 10115 Berlin, Tyskland) - Personvern / Opt-out: https://soundcloud.com/pages/privacy.

Integrering av tjenester og innhold av tredjeparter

Vi satt i våre reserver basert på våre legitime interesser (dvs. interesse for analyse, optimalisering og kostnadseffektiv drift av våre reserver i henhold til Art. 6 para. 1 element f. DSGVO) innhold eller tjenester fra tredjeparter for deres innhold og Integrer tjenester som videoer eller skrifter (samlet referert til som "innhold").

Dette forutsetter alltid at tredjepartsleverandører av dette innholdet oppfatter brukernes IP-adresse, siden de ikke vil kunne sende innholdet til nettleseren sin uten IP-adressen. IP-adressen kreves derfor for å vise dette innholdet. Vi streber etter å bare bruke innhold hvis respektive leverandører bare bruker IP-adressen til å levere innholdet. Tredjepartsleverandører kan også bruke såkalte pikselkoder (usynlig grafikk, også kjent som "web beacons") for statistiske eller markedsføringsformål. "Pikselkoder" kan brukes til å evaluere informasjon som besøkstrafikk på sidene på dette nettstedet. Den pseudonyme informasjonen kan også lagres i informasjonskapsler på brukerens enhet og inneholder blant annet teknisk informasjon om nettleseren og operativsystemet, henvisende nettsteder, besøkstid og annen informasjon om bruken av vårt online tilbud, samt å være lenket til slik informasjon fra andre kilder.

Youtube

Vi legger inn videoene fra plattformen “YouTube” fra leverandøren Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland. Data beskyttelse: https://www.google.com/policies/privacy/, Opt-out: https://adssettings.google.com/authenticated.

Google Maps

Vi integrerer kart fra “Google Maps” -tjenesten som tilbys av Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland. De behandlede dataene kan omfatte spesielt brukernes IP-adresser og stedsdata, som imidlertid ikke samles inn uten deres samtykke (vanligvis i sammenheng med innstillingene til deres mobile enheter). Dataene kan behandles i USA. Data beskyttelse: https://www.google.com/policies/privacy/, Opt-out: https://adssettings.google.com/authenticated.

Bruk av Facebook Social Plugins

På grunnlag av våre legitime interesser (dvs. interesse for analyse, optimalisering og økonomisk drift av vårt online tilbud i henhold til art. 6 par. 1 lit. f. GDPR) bruker vi sosiale plugins (“plugins”) fra sosialt nettverk facebook.com, som drives av Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irland ("Facebook").
Dette kan for eksempel omfatte innhold som bilder, videoer eller tekster og knapper som brukere kan dele innhold med fra dette online tilbudet på Facebook. Listen og utseendet til Facebooks sosiale plugins kan sees her: https://developers.facebook.com/docs/plugins/.

Facebook er sertifisert under Privacy Shield Agreement, som gir en garanti for å overholde europeisk databeskyttelseslov (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active).

Når en bruker påberoper seg en funksjon av dette nettbaserte tilbudet som inneholder et slikt plugin, etablerer enheten sin direkte forbindelse til Facebook-serverne. Innholdet i pluginet overføres av Facebook direkte til brukerens enhet og innlemmet av ham i nettbasert tilbud. I prosessen kan brukerprofiler opprettes fra de behandlede dataene. Vi har derfor ingen innflytelse på mengden data som Facebook samler inn ved hjelp av dette pluginet, og informerer derfor brukerne i henhold til vår kunnskap.

Ved å integrere pluginene mottar Facebook informasjonen som en bruker har tilgang til den tilsvarende siden av nettbasert tilbud. Hvis brukeren er logget inn på Facebook, kan Facebook tildele besøket til sin Facebook-konto. Hvis brukerne samhandler med pluginene, for eksempel, trykk på Like-knappen eller la en kommentar, sendes informasjonen fra enheten direkte til Facebook og lagres der. Hvis en bruker ikke er medlem av Facebook, er det fortsatt mulighet for at Facebook vil finne ut og lagre IP-adressen sin. Ifølge Facebook lagres bare en anonym IP-adresse i Tyskland.

Formålet med og omfanget av datainnsamlingen og videre behandling og bruk av dataene fra Facebook, samt de tilhørende rettighetene og innstillingsalternativene for å beskytte personvernet til brukerne, finnes i personvernpolitikken til Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/.

Hvis en bruker har et Facebook-medlem og ikke vil Facebook for å samle inn om denne informasjonen om ham på nettet tilbudet og knyttet til sin lagret på Facebook medlemsdata, må han logge ut og slette informasjonskapslene før du bruker vår tilstedeværelse på Facebook. Andre innstillinger og inkonsekvenser angående bruken av data for salgsfremmende formål er mulige i Facebook-profilinnstillingene: https://www.facebook.com/settings?tab=ads  eller via den amerikanske siden https://www.aboutads.info/choices/  eller EU-siden https://www.youronlinechoices.com/, Innstillingene er plattformuavhengige, dvs. de er vedtatt for alle enheter, for eksempel stasjonære datamaskiner eller mobile enheter.

Twitter

Innenfor vårt online tilbud, funksjoner og innhold av Twitter-tjenesten tilbys av Twitter Inc., kan 1355 Market Street, 900 Suite, San Francisco, CA 94103, USA, bli innlemmet. Dette kan for eksempel inneholde innhold som bilder, videoer eller tekster og knapper, som brukerne kan dele innholdet i dette nettbaserte tilbudet innen Twitter.
Hvis brukerne er medlem av plattformen Twitter, kan Twitter tildele oppkallingen til ovennevnte innhold og funksjoner til brukerens profiler. Twitter er sertifisert i henhold til Privacy Shield Agreement, som gir en garanti for å overholde europeisk lov om databeskyttelse (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TORzAAO&status=Active). Personvern: https://twitter.com/de/privacy, Opt-out: https://twitter.com/personalization.

Instagram

Innenfor våre online tilstedeværelse funksjoner og innholdet i tjenesten Instagram kan tilbys av Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, USA, er integrert. Dette kan for eksempel omfatte innhold som bilder, videoer eller tekst og knapper som tillater brukere å dele innhold fra dette nettbaserte tilbudet i Instagram. Hvis brukerne er medlem av plattformen Instagram, kan Instagram tildele oppkallingen til ovennevnte innhold og funksjoner til profilene til brukerne der. Personvernerklæring av Instagram: https://instagram.com/about/legal/privacy/.

Pinterest

Innenfor vårt nettbaserte tilbud, kan funksjoner og innhold av Pinterest-tjenesten som tilbys av Pinterest Inc., 635 High Street, Palo Alto, CA, 94301, USA, bli innlemmet. Dette kan for eksempel inneholde innhold som bilder, videoer eller tekster og knapper som tillater brukere å dele innhold fra dette netttilbudet i Pinterest. Hvis brukerne er medlem av plattformen Pinterest, kan Pinterest tildele oppkallingen til ovennevnte innhold og funksjoner til profilene til brukerne der. Personvernpolitikk av Pinterest: https://about.pinterest.com/de/privacy-policy.

Xing

Funksjoner og innhold i Xing-tjenesten, som tilbys av XING AG, Dammtorstraße 29-32, 20354 Hamburg, Tyskland, kan integreres i vårt online tilbud. Dette kan for eksempel omfatte innhold som bilder, videoer eller tekster og knapper som brukere kan dele innhold fra dette online tilbudet innen Xing. Hvis brukerne er medlemmer av Xing-plattformen, kan Xing tilordne tilgangen til ovennevnte innhold og funksjoner til profilene til brukerne der. Xings personvernregler: https://privacy.xing.com/de/datenschutzerklaerung.

Linkedin

Funksjoner og innhold i LinkedIn-tjenesten, som tilbys av LinkedIn Ireland Unlimited Company Wilton Place, Dublin 2, Irland, kan integreres i vårt online tilbud. Dette kan for eksempel omfatte innhold som bilder, videoer eller tekster og knapper som brukere kan dele innhold fra dette online tilbudet i LinkedIn. Hvis brukerne er medlemmer av LinkedIn-plattformen, kan LinkedIn tildele ovennevnte innhold og funksjoner til profilene til brukerne der. Personvernregler for LinkedIn: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy., LinkedIn er sertifisert i henhold til Privacy Shield Agreement, som gir en garanti for å overholde europeisk lov om databeskyttelse (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000L0UZAA0&status=Active). Personvern: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy, Opt-out: https://www.linkedin.com/psettings/guest-controls/retargeting-opt-out.

Google+

Funksjoner og innhold på Google + -plattformen, som tilbys av Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland (“Google”), kan integreres i vårt online tilbud. Dette kan for eksempel omfatte innhold som bilder, videoer eller tekster og knapper som brukere kan dele innhold med fra dette online tilbudet i Google. Hvis brukerne er medlemmer av Google+ plattformen, kan Google tildele ovennevnte innhold og funksjoner til profilene til brukerne der.

Google er sertifisert i henhold til Privacy Shield-avtalen, som gir en garanti for å overholde europeisk lov om databeskyttelse (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active). Hvis du vil ha mer informasjon om Googles dataanbruk, ansette og redusere alternativer, kan du se Googles retningslinjer for personvern (https://policies.google.com/technologies/ads) samt i innstillingene for presentasjon av annonsevisninger av Google (https://adssettings.google.com/authenticated).

Shariff-delingsfunksjoner

Vi bruker databeskyttelsessikre "Shariff" -knapper. "Shariff" ble utviklet for å muliggjøre mer privatliv på Internett og for å erstatte de vanlige "Del" -knappene på sosiale nettverk. Det er ikke brukerens nettleser, men serveren som dette online tilbudet ligger på, som oppretter en forbindelse med serveren til den respektive sosiale medieplattformen og spør for eksempel antall likes osv. Brukeren forblir anonym. Du finner mer informasjon om Shariff-prosjektet fra utviklerne av c't magazine: www.ct.de.

Laget med Datenschutz-Generator.de av RA Dr. med. Thomas Schwenke