Finnlines Hej 2024 Angebot - bis zu 55% Rabatt upp till 55% Rabatt
Finnlines Hej 2024 Angebot
 Quelle: Finnlines

Finnlines Hej 2024 erbjudande – med upp till 55% rabatt till Finland & Sverige

Finnlines firar in det nya året med Hej 2024-kampanjen! Från 15 till 22 januari får du upp till 50% rabatt på nya onlinebokningar. Den här gången gäller erbjudandet inte bara för Finnlines Star Club-medlemmar utan för alla kunder. Som Star Club-medlem får du dessutom ytterligare 5 % rabatt – totalt 55 % rabatt!

Finnlines Hej 2024 Erbjudande

  • säkra upp till 55% rabatt! (50% rabatt på erbjudandet + 5% rabatt på Star Club)
  • Rabattkod: HEJ24
  • kan endast bokas online!
  • Reseperiod:
    • Travemünde-Helsingfors: 15.01. – 30.04.2024
    • Travemünde-Malmö: 15.01. – 30.04.2024
    • Kapellskär-Naantali: 15.01. – 30.04.2024
  • Bokningsperiod: 15.01. – 22.01.2024
Finnlines HEJ2024 Angebote mit bis zu 50% Rabatt

Alla Finnlines Hej 2024 erbjudanden

Färja Travemünde - Helsingfors

Färjeförbindelse: Färja Travemünde - Helsingfors
Rederi: Finnlines
Rabatt: upp till 55%
Erbjudandeperiod: 15.01.2024 - 22.01.2024
Resans längd: 29 timmar
Ruttplan:
  1. Travemünde (Tyskland)
  2. Helsingfors (Finland)

Travemünde - Malmö färja

Färjeförbindelse: Travemünde - Malmö färja
Rederi: Finnlines
Rabatt: upp till 55%
Erbjudandeperiod: 15.01.2024 - 22.01.2024
Resans längd: 8 timmar 45 minuter
Ruttplan:
  1. Travemünde (Tyskland)
  2. Malmö (Sverige)

Kapellskär - Nådendals färja

Färjeförbindelse: Kapellskär - Nådendals färja
Rederi: Finnlines
Rabatt: upp till 55%
Erbjudandeperiod: 15.01.2024 - 22.01.2024
Resans längd: 8 timmar 45 minuter
Ruttplan:
  1. Kapellskär (Sverige)
  2. Nådendal (Finland)

Finnlines HEJ2024 Angebote mit bis zu 50% Rabatt


Villkor

Hej 2024 villkor för åtgärd:

  • Bokningsperiod 15 – 22 januari 2024
  • Erbjudandekod HEJ24
  • Gäller endast för nya bokningar online
  • Betalning omedelbart till bokning
  • Ombokning inte möjlig
  • Ingen återbetalning vid avbokning
  • Begränsad tillgänglighet

Capt'n Ferry Avatar

Capt'n Ferry

Capt'n Ferry ist dein Spezialist für die Reise mit der Fähre - er bereiste bereits viele Flüsse & Meere auf der ganzen Welt und sammelte dort zahlreiche Erfahrungen auf den verschiedensten Fähren & Kreuzfahrtschiffen. Capt'n Ferry unterstützt dich bei deiner Reiseplanung mit Hilfe von Informationen über die einzelnen Fährverbindungen, Reedereien, Häfen, Regionen, Fährschiffe, News & Angebote, die hier auf faehren.net veröffentlich werden.

Du gillar kanske också...

Teile deine Gedanken & Erfahrungen mit uns!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *